© 2019 Pan Lew

Polityka prywatności serwisu www.panlew.pl

1.  Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Państwa w związku z korzystaniem z serwisu.

2. Administratorem Państwa danych osobowych przekazanych za pośrednictwem serwisu www.panlew.pl  jest firma P.P.H.U. LEW Jerzy Lewandowski z siedzibą w Jeleniej Górze  przy ulicy Witolda Małcużyńskiego 90, NIP: 754-033-39-67, tel. 601 822 387, adres poczty elektronicznej: jerzylew@wp.pl.

Państwa dane osobowe przetwarzamy w celu:

  • przedstawienia oferty handlowej,

  • realizacji usługi.

4.  Dane osobowe zawarte w formularzu nie będą udostępniane osobom trzecim.

5.  Państwa dane osobowe będą bezpiecznie i starannie przechowywane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.

6.  Państwa dane będą przetwarzane przez okres:

  • niezbędny do realizacji zamówienia lub wykonania usługi,

  • zgodny z obowiązującymi przepisami prawa.

7.   Mogą Państwo w dowolnej chwili wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych osobowych.

Mają Państwo prawo do:

  • uaktualnienia swoich danych, w przypadku gdy są błędne lub nieaktualne,

  • dostępu do swoich danych osobowych oraz otrzymania ich kopii,

  • usunięcia danych osobowych,

  • ograniczenia przetwarzania lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych,

  • przeniesienia danych do innego Administratora,

  • wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Polityka plików Cookies w serwisie www.panlew.pl

    Pliki Cookies to niewielkie informacje, nazywane często ciasteczkami, wysyłane przez serwis internetowy, który odwiedzamy i zapisywane są na Państwa urządzeniu końcowym (komputerze, laptopie lub smartfonie), przeglądając strony internetowe. Są wykorzystywane do poprawnego działania serwisów internetowych i brak możliwości zapisywania ich na Państwa urządzeniu końcowym może powodować nieprawidłowe działanie serwisu. Bardzo dbamy o prywatność użytkowników odwiedzających nasz serwis. Rejestrowane pliki Cookies służą wyłącznie do zarządzania serwisem między innymi do celów statystycznych. Nie identyfikujemy użytkowników odwiedzających jak również nie przekazujemy żadnych danych osobom trzecim. Pliki Cookies nie służą do pozyskiwania informacji o użytkownikach naszego serwisu, również nie zawierają danych osobowych. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących Cookies, zmieniając ustawienia swojej przeglądarki internetowej.